Obloane exterioare

Obloanele exterioare sunt o metoda stilata de a-ti umbri casa. Ideale pentru case de vacanta, pensiuni sau hoteluri pitoresti, veti descoperi utilitatea reala a acestor obloane exterioare.

Sunteti o persoana care adora sa doarma pana tarziu? Nu lasati soarele sa va deranjeze. Trageti obloanele. Pentru ca odata cu timpul a venit si vremea inovatiei, acum obloanele pot fi actionate prin telecomanda, sau cu ajutorul unor sisteme simplu de folosit, pentru a va spori confortul.

Inovatia sezonului trecut a reprezentat-o fara indoiala oblonul exterior din aluminiu. Cu lamele tari de aluminiu, aceste obloane exterioare din aluminiu, sporesc senzatia de Securitate. Mai mult, lamelele pot fi umplute cu spuma poliuretanica, pentru a izola fonic si termic incinta casei.

Utilitatea si stilul au dat nastere unor obloane elegante si extraodinar de folositoare. Obloanele cu lamele reglabile va pot oferi, in trepte mai mult sau mai putin lumina. Se pot actiona manual, cu ajutorul unui sistem cu snur sau cu maneta, sau puteti alege varianta foarte comoda de a actiona lamelele obloanelor prin telecomanda.

Totusi, inovatia sezonului prezent vine din alt domeniu, la fel de folositor. Obloane antiefractie sau obloane de Securitate, caci despre ele este vorba, sunt un mod util si elegant de a va pastra caminul in siguranta. Acest tip de obloane poate fi conectat la sistemul de alarma al casei, sau poate fi prevazut cu un sistem personalizat de alarma, in asa fel incat sa nu fie cazul vreunei efractii.

Pe langa siguranta, obloanele exterioare va ofera izolare termica si fonica si va umbreste dormitorul in zilele lungi de vara cand va doriti racoare umbra.

Plase pentru insecte

Plasele ce pun în încurcătură orice zburătoare!

  • Pentru cei ce ne fac o recomandare pentru un rulou, Bonus o plasă de insecte pe balamale!
  • Discount de 35 % pana la sfârșitul lunii in curs.
  • Pentru minim 3 plase de țânțari comandate, primesti pe a IV-a cea mai mica gratis!
Comanda acum!

19 18 17 16 15 14 13
Descarca Gratuit!
Contact

Cavy Fenster Srl - Bucuresti
Ro 31263422
J/03/251/2013

Tel./Fax: 0314.370.711
Mobil: 0742.221.313
Ofertare: 0755.743.720

Adresa
Sos Giurgiului 33A în incinta Arteca, Poarta 1

E-mail: cavy.fenster@yahoo.com
www.rulourijaluzele.ro
www.fereastracavy.ro

Posibilitatile de achitare prin CARD AVANTAJ ,Card BANCA ROMANEASCA si LYONESS

Contact