3 beneficii nebanuite pe care le ai daca iti instalezi rulouri exterioare

Daca stai la bloc, cu siguranta ai vazut lipite de usa scarii blocului, tot felul de afise cu oferte la rulouri exterioare, in care toti comerciantii iti explica marile avantaje pe care care le vei avea daca cumperi de la ei.

Eu mi-am propus sa-ti arat 3 beneficii, despre care habar nu aveai ca exista, pe care le-ai putea avea daca ti-ai instala rulouri exterioare.

rulou exterior aluminiuIn primul rand, trebuie sa stii ca sunt mai multe tipuri de rulouri, cele goale in interior si cele cu spuma poliuretanica. Daca le alegi pe primele, vei beneficia de umbra, dar daca le alegi pe cele din urma, vei beneficia de umbra, izolare termica indiferent de anotimp si izolare fonica, pe deasupra.  Spuma poliuretanica este un bun izolant termic si fonic, asa ca eficienta acestui tip de rulouri este maxima, iar diferenta de pret este mica, nesemnificativa.

Un alt beneficiu de care probabil, nu stiai ca poti beneficia este securitatea. Cele mai recente modele de rulouri exterioare pot fi conectate la sistemul de alarma al casei, iar in momentul in care sunt fortate, pot declansa alarma imediat, fara intarziere. Un simplu fir, conectat la ruloul exterior iti poate pastra casa in siguranta, fara vreun cost suplimentar din partea ta.

Al treilea, dar nu ultimul beneficiu al rulourilor exterioare este  versatilitatea. Pe langa faptul ca le gasesti pe piata in tot felul de culori, sau le poti chiar comanda sa fie intr-o anumita culoare, esle vin si in marimi diferite. In felul acesta poti instala rulourile la ferestre, la usa garajului, sau la usa din fata, fara probleme si fara sa pierzi vreun beneficiu din cele mentionate anterior.

Acum, tot ce trebuie sa faci este sa decizi ce culoare si ce marime sa aiba rulourile atunci cand le comanzi la firma de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Plase pentru insecte

Plasele ce pun în încurcătură orice zburătoare!

  • Pentru cei ce ne fac o recomandare pentru un rulou, Bonus o plasă de insecte pe balamale!
  • Discount de 35 % pana la sfârșitul lunii in curs.
  • Pentru minim 3 plase de țânțari comandate, primesti pe a IV-a cea mai mica gratis!
Comanda acum!

19 18 17 16 15 14 13
Descarca Gratuit!
Contact

Cavy Fenster Srl - Bucuresti
Ro 31263422
J/03/251/2013

Tel./Fax: 0314.370.711
Mobil: 0742.221.313
Ofertare: 0755.743.720

Adresa
Sos Giurgiului 33A în incinta Arteca, Poarta 1

E-mail: cavy.fenster@yahoo.com
www.rulourijaluzele.ro
www.fereastracavy.ro

Posibilitatile de achitare prin CARD AVANTAJ ,Card BANCA ROMANEASCA si LYONESS

Contact